В отбора на Уулвърхемптън са притеснени, че могат да загубят своя треньор Нуно Еспирито Санто и ще се опитат да предотвратят това, като са готови да му предложат нов договор със заплата от 5 милиона паунда годишно.

Нуно Санто има само още една година от настоящия си контракт, като наскоро той заяви, че в отбора има нужда от нови качествени играчи, за да засили своя отбор, който е уморен от цялата битка през изминалия сезон.

Затова "вълците" ще се опитат да задържат 46-годишния португалец на "Молюно" с нов договор, заедно с обещание да му дадат играчите, от които се нуждае, за да пробие елитната "Топ шестица" (Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Тотнъм). Тази година това успя да постигне тима на Лестър, който бе на крачка от това да участва в Шампионска лига, но в крайна сметка завърши на пета позиция.

68 снимки

Наставникът на Уулвс прави чудеса в клуба след присъединяването си преди три години, но сега заяви, че се нуждае от свежест в състава си, за да продължи работата по проекта.

Той се оплака от дълбочината на състава след загубения 1/4-финал в Лига Европа от Севиля. Мачът сложи точка на уникално дългия сезон на "вълците", който продължи цели 383 дни. Той започна през юли миналата година, когато тимът стартира от втория квалификационен кръг на турнира.

Вълците изиграха 59 мача и все пак успяха да завършат на седмо място във Висшата лига за втори пореден сезон.