Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, нямаше как да бъде много щастлив от представянето на отбора в мача срещу Омония Никозия от груповата фаза на турнира Лига Европа. „Червените дяволи“ срещнаха сериозен отпор в Кипър, но все пак стигнаха до трудна победа с 3:2.

„Започнахме добре, но след това допуснахме много груба грешка и като цяло направихме изключително слаби 10 минути в края на полувремето. Трябва да си извлечем поука от това. Дадохме шанс на съперника до последно да е в мача, а не биваше“, започна Тен Хаг.

„Трябва да се подобряваме всеки ден, но също така понякога падаш назад и след това трябва да ставаш отново. И това е, което изисквам от моя отбор. Така че трябва да продължим и всеки път да си вадим поуките и да даваме максимума, защото само доброто за мен е достатъчно добро, а в този момент далеч не сме толкова добри. Видяхме в неделя и трябва да се справим много по-добре. Мисля, че основният проблем е, и това е, което направихме в мачовете преди много по-добре – интензитетът. Трябва да внасяме интензитет във всеки мач на терена. Това беше голямата разлика между Сити и нас, така че това е изискването към нашия отбор, към всичките играчи, трябва да поемем отговорност за това“, разкри специалистът.

БГНЕС
31 снимки

„На почивката казах на играчите да тичат повече, защото бяхме прекалено статични. Накарахме съперника да се изнесе по-напред и така се откриха свободни пространства. Огромно влияние оказаха смените“, продължи нидерландецът.

„Колкото до Марсиал, видях всичко, което исках, още по време на подготовката. Много се натъжих, когато той се контузи. Това се отрази на резултатността на отбора“, каза още наставникът на Юнайтед.

„Мачът днес (б.р. - вчера) беше само загрявка, в неделя трябва да дадем истинския отговор след загубата от Манчестър Сити“, сподели Тен Хаг.