Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг каза, че неговият отбор "има план" постигне победа с разликата, от която се нуждае при гостуването си на Реал Сосиедад, за да спечели своята група в турнира Лига Европа.

Въпреки че мястото във фазите на елиминациите вече е гарантирано, Юнайтед трябва да спечели с разлика от два гола, за да завърши като победител в група "Е".

"Очевидно е много важно. Можем да спечелим утре вечер. Знаем какво трябва да направим - да победим с разлика от два гола", каза Тен Хаг на пресконференцията преди двубоя.

"Но ако искате да спечелите трофея, трябва да спечелите всички мачове, така че ние трябва да победим всеки. Ние се подобряваме и играем все по-добре", добави той.

"Знаем, че е трудно да се печелят мачове тук, но ни харесва предизвикателството. Знаем, че трябва да спечелим с два гола разлика, имаме план за това и ще направим всичко, за да го постигнем. Не мисля, че трябва да говорим за това докъде сме стигнали. Не може да се спечели нищо в този момент, това е един мач, а ние трябва да спечелим всеки двубой", каза още мениджърът на "червените дяволи".

В утрешната среща Юнайтед ще бъде без Антони, Джейдън Санчо и Антони Марсиал.

"Джейдън беше болен, Марсиал все още се възстановява. Той тренира тази сутрин, така че върви в правилната посока", добави Тен Хаг.