Анте Шимунджа говори след победата на Лудогорец с 2:0 над ХИК Хелзинки.

"Ако искаш да си най-добрият и да се конкурираш, не е време да се успокояваме. Защото когато си в зоната си на комфорт, това е най-голямата опасност и знаеш, че всичко отива надолу. Имаме седем точки в 4 мача, време е да се концентрираме, не да се успокояваме. Затвърдихме си участие през пролетта в Европа, но състезанието не е само тук.

Искаме да мислим мач за мач и ще гледаме да спечелим всички срещи. Ключът за днескашните три точки са нашата мотивация, агресия и желание за победа. Винаги трябва да сме на най-високото ниво", сподели специалистът.

Дани Групер също бе запитан за своето мнение по отношение на гола, който отбеляза.

"Казах след мача с Бетис, че при следващия ми най-добър шанс ще опитам да поправя тази грешка. Да, щастлив съм, че помогнах на отбора и имаме тези три точки. Надявам се да продължаваме така, ключът бе нашата мотивация.", коментира полузащитникът.

"Когато си доволен от нещо е много трудно да направиш прогрес. Винаги може да бъде по-добре. Съгласен съм, че днес бяхме на много високо ниво. Ако не сме дали почти никакъв шанс на противника, значи ние сме доста конкурентен отбор. Преди да започне груповата фаза казах, че искаме да се борим и ние няма да променим нашата цел, ще продължаваме да се състезаваме. Най-важният мач за нас в Лига Европа е следващият мач", допълни Шимунджа.

"Играем срещу Бетис, един от най-добрите отбори в момента в Ла Лига, както и срещу Рома. Ако кажа, кой мач ще е по-лесен за нас, няма да съм сериозен. Два трудни мача срещу големи отбори, първият е срещу Бетис и трябва да се подготвим на най-високото възможно ниво", завърши треньорът на Лудогорец.