Полузащитникът на Челси - Педро коментира предстоящия финал в турнира Лига Европа срещу Арсенал. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда от 22:00 часа на стадиона в Баку. През настоящия сезон той се отчете с 4 гола и 4 асистенции за "сините".

"Винаги се стараеш да спечелиш колкото се може повече титли, за да може в края на кариерата си да оцениш своята кариера и да осъзнаеш, че си успял да го направиш. Що се касае до финал в европейските клубни турнири ти даваш още повече от себе си", коментира Педро.

"Азар е един от най-добрите играчи в света. По мое мнение в момента Меси е най-добрият играч в света, но Азар има огромен потенциал", добави той.

"Играхме отлично в това издание на Лига Европа, играем атакуващ футбол с висока преса. Създаваме много голови моменти, в чуждото наказателно поле винаги има играчи на Челси. Срещата с Арсенал ще е открита и зрелищна, те обичат и умеят да играят футбол. Арсенал започва да се брани още от чужното поле, както и ние, финалът ще е повече от интересен", добави още Педро.