Отборът на Рейнджърс извоюва инфарктна победа с 1:0 срещу Легия Варшава в последната минута на двубоя от последния квалификационен кръг на Лига Европа. Безценният гол за домакините отбеляза нападателят Алфредо Морелос в първата минута на добавеното време, за да хвърли зрителите на стадион „Айброкс“ в екстаз.

Двубоят започна с размени на атаки между двата състава, но първото сериозно положение беше за домакините. Алфредо Морелос беше намерен около точката на дузпата след центриране отдясно, но изстрелът на непокрития нападател профуча на сантиметри от гредата на вратата на Легия.

През по-голямата част от двубоя положенията се редуваха и пред двете врати, като нито един от отборите не успя да постигне дълготрайно предимство на терена. Точно, когато всички на „Айброкс“ се бяха настроили да гледат продължения и евентуално дузпи, дойде и решителният момент в сблъсъка. Крилото Джордан Джоунс центрира за Морелос и стрелецът този път не сбърка, за да забие победното попадение в двубоя и да даде победата с 1:0 в общия резултат от двата мача на хората на Стивън Джерард.