Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази убеждението си, че евентуалното спечелване на Лига Европа като наставник на "червените дяволи" ще представлява по-голямо личностно постижение спрямо завоюването на требъла през сезон 1998/1999-а. 

Тогава норвежецът се превърна в легенда на Юнайтед, след като заби два гола в последните няколко минути във финала на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен. До този момент "баварците" водеха с 1:0 и изглеждаше неизбежно, че ще триумфират с голямата купа. 

Самият Солскяер обаче вярва, че евентуалното вдигане на трофея от Лига Европа на 21-ви август ще е най-големият момент във футболната му кариера. 

"Амбициозен съм и една от големите ми цели като треньор е да спечеля трофей. Ще е най-гордият момент в живота ми, със сигурност", започна Оле. 

"Дължа футболната си кариера на този клуб, така че да вдигна трофей като негов мениджър ще е най-голямото постижение в кариерата ми. Бях част от велик отбор през 1999-а година, но в големи части от сезон той ме носеше на гръб. Да спечеля трофей като треньор на отбора ще е най-гордият ми момент", натърти за финал Солскяер.