Германският съдия Феликс Цвайер ще ръководи срещата-реванш от четвъртфиналите в турнира Лига Eвропа между ЦСКА Москва и Арсенал. Това е и най-ясният откъм резултат мач, след като в първата среща лондончани разбиха московските армейци с 4:1. Помощници на Цвайер ще бъдат Торстен Шифрен и Марко Ахмюлер. Зад вратите ще следят за нарушения и голове Даниел Зиберт и Саша Щегеман. Четвърти съдия Рафаел Фолтин.

Останалите три мача от реваншите на този етап са поверени на Дамир Скомина (Словения), Милорад Мажич (Сърбия) и Бьорн Кайперс (Холандия).

Всички мачове от втория турнир на УЕФА ще се изиграят на 12-и април, четвъртък. Ред Бул Залцбург (Австрия) трябва да заличава пасива от 2:4 срещу Лацио от първата среща. Главен съдия ще бъде Дамир Скомина, а останалите от бригадата са Юре Прапротник и Роберт Вукан като странични съдии, Матей Юг и Славко Винчич пък са зад вратите. Четвърти съдия е Томаш Кланчник.

Спортинг и Атлетико Мадрид ще играят под ръководството на Милорад Мажич (Сърбия). В първата среща Атлетико спечели с 2:0. Помощник-съдии на Мажич ще бъдат Милован Ристич и Далибор Джурджевич, а допълнителни асистент-съдии са Ненад Джокич и Данило Груич. Неманя Петрович е четвърти съдия.

Холандецът Бьорн Кайперс е назначен за реванша на Олимпик Марсилия и Ред Бул Лайпциг, завършил 0:1. Сандер ван Рукел и Ервин Зейнстра ще махат с флаговете. Пол ван Букел и Денис Хиглер ще бъдат допълнителни асистент-съдии, а Карлес Шаап е четвърти./БТА