Тотнъм разби австрийския Волфсбергер с 4:1  в пореден мач от 1/16-финалната фаза на турнира Лига Европа. Хюн-Мин Сон даде аванс на своя тим рано-рано в мача, а Гарет Бейл и Лукас Моура направиха резултата класически преди почивката. Юлиан Линдъл намали в 55-та минута. Крайният резултат беше оформен от Карлос Винисиус в 88-та минута. 

В 6-та минута дойде първия добър шанс и той беше на сметката на гостите. След бърза контраатака Хюн-Мин Сон се оказа на стрелкова позиция, но шутът му от границата на наказателното поле профуча на сантиметри от дясната греда на вратата на Кофлер. 

В 13-та минута гостите очаквано излязоха напред в резултата. След продължителна атака Гарет Бейл намери главата на Хюн-Мин Сон, който от броени метри не сбърка за 1:0. 

В 28-та минута нещата за австрийския тим станаха още по-тежки. След центриране на Мат Дохърти, Гарет Бейл този път беше на правилното място, за да направи резултата 2:0. Само 6 минути по-късно индивидуален рейт на Лукас Моура направи резултата класически. 

До края на частта и двата тима се отчетоха с няколко удара отдалеч, нито един от които обаче не създаде сериозни трудност за някой от двамата вратари. 

"Шпорите" продължиха да показват надмощието си и в 50-та минута Гарет Бейл стреля от границата на наказателното поле и принуди Александер Кофлер да спаси с вещина. В 54-та минута англичаните си създадоха сами проблеми, след като Муса Сисоко препъна играч на Волфсбергер в наказателното поле, а капитанът, Юлиан Линдъл, не сгреши от 11 метра за 1:3. 

Тотнъм отново се активизира и около 70-та миннута Муса Сисоко и Деле Али пропиляха две чудесни възможности, за да направят резултата 4:1. Все пак, този резултат беше оформен в 88-а минута, след като две резерви комбинираха. Ерик Ламела намери Карлос Винисиус, който не сбърка за крайното 4:1. 

Волфсбергер - Тотнъм 1:4

0:1 - Хюн-Мин Сон (13)

0:2 - Гарет Бейл (28)

0:3 - Лукас Моура (34)

1:3 - Юлиан Линдъл (55, дузпа)

1:4 - Карлос Винисиус (88)

Ето и стартовите състави на двата тима: 

Волфсбергер: Кофлер, Новак, Баумгартнер, Лохошвили, Шерцер, Шпранглер, Лийдл, Верницних, Тафенер, Йовелич, Вицингер

Тотнъм: Лорис, Дейвис, Алдервейрелд, Дайър, Дохърти, Сисоко, Уинкс, Лукас, Али, Бейл, Сон;