"Ние сме Манчестър Юнайтед и не можем да избираме турнири. Това ще ни създаде проблеми в края на сезона, но ние ще играем, за да спечелим всички турнири, в които участваме. А Лига Европа е и още един шанс да участваме в Шампионска лига следващия сезон", коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо.

"Червените дяволи" посрещат Сент Етиен на "Олд Трафорд" в първи мач от 1/16-финалите на втория по сила европейски клубен турнир, като освен това продължават битката във Висшата лига, ФА Къп и Купата на лигата. Това означава, че до края на сезона тимът ще играе по два мача на седмица.

"Това прави нещата много трудни за нас. Ако продължим напред във всички турнири, ще имаме сериозни проблеми през май. Ние обаче не можем да избираме турнири - играем във всички, за да ги спечелим. Това дава на играчите и допълнително опит. Лига Европа не е турнирът, в който искаме да участваме, но сега сме в него, така че ще се опитаме да го спечелим. Това е и допълнителна възможност да се класираме за Шампионска лига", коментира наставникът на Юнайтед. /БГНЕС