Тази вечер Уест Хем гостува на Рапид Виена в двубой от груповата фаза на Лига Европа. Заради мерките срещу коронавируса в Австрия, мачът ще се играе без публика, а този факт изобщо не се хареса на мениджъра на „чуковете“ Дейвид Мойс. Въпреки това, шотландецът сподели, че от Уест Хям са готови за мача и се надяват на едно добро представяне в австрийската столица.

„Радвам се, че играем в Европа и преживяваме такива хубави моменти. Европейските вечери са нещо различно и благодаря на моите играчи, че стигнахме дотук. Винаги съм казвал, че искам да растем и да се развиваме, а Лига Европа е една страхотна възможност за нас. Обичам да играя в европейските турнири, и дотук съм доволен от представянето на целия отбор“, заяви бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед.

„Срещу Рапид няма да ни е лесно, но съм изключително разочарован, че ще играем без публика. Чувал съм чудесни неща за феновете им и страхотната атмосфера, която създават. Знаем обаче какво е положението в Австрия и всеки се справя с пандемията, така както може. Моето семейство също искаше да разгледа Виена, защото това е един много красив град, но за съжаление виждаме каква е ситуацията. Трябва да се съобразим с всичко и да изиграем един добър мач. Тъжно е да играеш пред празен стадион, но нищо не можем да сторим“, коментира Мойс.