Уест Хем има добър шанс да отстрани Севиля в турнира Лига Европа, заяви мениджърът на англичаните Дейвид Мойс след поражението с 0:1 в Испания. 

"Доволен съм от показаното от футболистите ми. Играхме срещу голям европейски клуб, който има богат опит на международната сцена. Бяхме много близо до равенство като гости, но пак отстъпихме с един гол. Трябва да се научим да измъкваме по нещо от такива мачове, защото същото се случи и срещу Ливърпул през уикенда", заяви Мойс след края на мача.

"Допуснахме гол заради моментно разсейване, а след това в период от 15 или 20 минути те ни натиснаха. Трябваше да ги отблъскваме и се справихме, въпреки че губехме топката твърде често.

Севиля има ясно изразен стил на игра, обичат да контролират топката и неслучайно са втори в Ла Лига. Това е голям клуб, но ние успяхме да играем като равни с тях и запазихме шанс за реванша. Надявам се в него да вкараме гол, след като днес не успяхме да го направим. Трябва също така да внимаваме да не допуснем такъв в нашата врата", продължи той.

"Ако преди този мач някой ми бе казал, че ще паднем с 0:1, щях веднага да приема. Този резултат ни оставя в играта", завърши Мойс.