Мениджърът на Челси Маурицио Сари не остана доволен след головото равенство на тима му при гостуването на Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа. Италианецът обаче спомена, че резултатът 1:1 не е толкова лош за „сините”, които трябва да бъдат много внимателни на реванша.

„Много съм щастлив от представянето на играчите ми, но не и от резултата. След 25-ата минута започнахме да играем по-добре. Играхме по-добре и в 35 минути през второто полувреме. Точно затова си мисля, че заслужавахме да бием, но 1:1 като гост не е толкова лошо”, започна Сари.

„Смятам, че променихме хода на събитията през втората част на първото полувреме, но не само чрез тактика. Нуждаехме се да заиграем по-добре срещу отбор, който те чака на контраатака. Това е трудно, но смятам, че заслужавахме да вкараме втори гол. Имахме три или четири възможности, така че трябваше да вкараме още”.

„Трябва да бъдем внимателни в реванша и да играем, както го сторихме във Франкфурт. Те са много опасни, особено Лука Йович. Имат голяма динамика и са агресивни”, завърши Маруицио Сари.