Съотборниците в Мачнестър Юнайтед Виктори Линдельоф и Бруно Фернандеш едва не стигнаха до саморазправа на терена, след като "червените дяволи" допуснаха попадението за 2:1 в полза на Севиля, което прати андалусийци на пореден финал в Лига Европа. 

Шведският бранител напълно изпусна стрелеца на испанския тим Люк Де Йонг, който се прокрадна зад гърба му и от няколко метра необеспокоявани матира Давид Де Хеа за 2:1. След попадението Линдельоф и Фернандеш започнаха да се обвиняват взаимно за това кой не си е свършил работата. 

Яростната разправия беше заснета на камерите и в английските медии днес излизат информации и за съдържанието на разговора между двамата. На видеото се вижда как Линдельоф, който прекара 5 години в Бенфика, говори разпалено с атакуващия халф на португалски. 

"Майната ти, к**и син!" са репликите, които се вижда, че бранителят произнася по посока на Фернандеш. Все пак след срещата португалският национал побърза да тушира напрежението, заявявайки, че това е една нормална ситуация в толкова напечен момент от срещата.