Мечтан дебют записа юношата на Левски Божидар Краев в новия си отбор Мидтиланд. Макар да се присъедини към датчаните само преди няколко дни, той се появи на терена при победата с 6:1 над ирландския Дери Сити и дори се отчете с попадение.

Заради краткото време за сработка с новите си съотборници, българският национал започна мача на пейката. Той се появи на терена в 72-та минута, но за малкото време на терена се представи много добре и голът беше най-малкото, с което се отчете. 

В Мидтиланд засипаха с похвали "големия талант" Краев

Иначе Мидтиланд отрано си изкова успеха срещу полуаматьорския тим. Марк дал Хенде откри в 4-та минута за домакините, а Кристиан Риис удвои четвърт час след началото. Якоб Поулсен пък оформи класиката точно преди почивката. Така на практика всичко беше ясно. 

След подновяването на играта Симон Кроон наниза две бързи попадения в 59-та и 61-та минути и резултатът започна да придобива разгромни изражения. Ронан Къртис отбеляза почетно попадение за Дери Сити в 66-та минута. И след това на сцената излезе Краев. 

От Герена потвърдиха продажбата на Краев

Той се появи на терена в 72-та минута, а 12 по-късно се разписа. Тогава той получи една топка пред наказателното поле и с хубав, премерен удар по земя не остави шансове на вратаря на ирландците и направи крайното 6:1. Така на практика той и Мидтиланд се класираха за следващия кръг още след първия мач.