Лоренцо Инсиние не иска Наполи да се разсейва от сагата за договора му и призна.
Италианският национал показа най-доброто от себе си тази вечер в Лига Европа след зрелищно удар, помогнал на „партенопеите“ за далеч нелеката победа срещу Легия Варшава.

„Щастлив съм от гола, имахме нужда от това, но като цяло беше страхотно отборно представяне и не позволихме на Легия практически нищо, а това е отбор, който победи Лестър и Спартак Москва“, каза Инсиние
 

 

„Това са три важни точки в търсене на класиране за следващия кръг. Треньорът може да разчита на всеки, така че е правилно е да се опитаме да стигнем възможно най-далеч в Европа.“

Крилото коментира и изтичащия си договор: “Както винаги съм казвал, опитвам се да бъда възможно най-спокоен и фокусиран, просто искам да се концентрирам върху това, което се случва на терена. Що се отнася до договора, всички знаят, че агентът ми говори с клуба".

„Това е важна година за Наполи и не искам аз, феновете или съотборниците ми да се разсейваме от слуховете около мен. Ако моите съотборници видят, че капитанът им е спокоен и съсредоточен, те също ще бъдат. Разстроен съм от пропусната дузпа срещу Торино, защото моите съотборниците не трябва да виждат как капитанът им се проваля“, завърши изказването си италианският национал.