Крилото на Наполи - Хосе Кайехон, говори за предстоящия 1/4-финал в Лига Европа с Арсенал. В първата среща "артилеристите" надделяха с 2:0 у дома, но сега трябва да затворят сблъсъка на "Сан Паоло".

За Наполи остава надеждата, че ще могат да вкарат три чисти гола и да продължат напред или най-малкото поне да се доберат до продължения.

"Ще бъде трудно. Изправяме се срещу голям отбор, но в съблекалнята имаме увереността и глада за победи. Ще дадем всичко от себе си за успеха. Ще го направим за нашия град, за хората, които го заслужат. Искаме да направим перфектния мач", заяви Кайехон.

"Загубихме "първата част" в Лондон и се прибрахме разочаровани. Не се справихме добре. Утре имаме историческа възможност да направим голям мач на високо ниво и да стигнем до 1/2-финалите", добави той.

"Аз лично тренирам на максимални обороти всеки ден. Футболът е страст за мен. Това ми е работата. Тренирам и работя на максимума от първия ден. Доволен съм, че вече 6 години съм тук в Неапол", каза още 32-годишният нападател.