Късен обрат с два гола в добавеното време позволиха на Йънг Бойс да победи с 2:1 като домакин ЧФР Клуж и да се класира за 1/16-финалите в Лига Европа.

ЦСКА класиране група А

Швейцарският шампион се нуждаеше от равенство в последния си мач от група "А" на турнира, за да достигне фазата на елиминациите, но в 84-ата минута гостите от Румъния поведоха с гол на Габриел Дебелюх.

Драмата обаче тепърва предстоеше и в 90-ата минута Йънг Бойс получи правото да изпълни дузпа. Кристиан Бълградян бе изгонен с директен червен картон, а от 11-те метра Жан-Пиер Нсаме изравни.

Секунди по-късно Нсаме също бе изгонен от игра, но в шестата минута на продължението Джанлука Гаудино донесе успеха на "младите момчета" с втори гол в мача. До края Клуж не успя да изравни, но Дамян Джокович също видя червения цвят и така румънският тим завърши мача с 9 човека.

В другия двубой от групата, който бе без отношение за крайното класиране, ЦСКА победи с 3:1 като домакин Рома. Така група "А" завърши по следния начин: Рома на първо място с 13 точки, пред Йънг Бойс с 10, ЧФР Клуж и ЦСКА с по 5. Рома и Йънг Бойс продължават във фазата на елиминациите.