Днес предстои да се изиграят реваншите от четвъртфиналите в Лига Европа. Първите мачове оставиха интригата за вторите мачове и ни очакват изключителни сблъсъци, които може да проследите на Gong.bg. Най-голямо внимание предизвиква двубоят между Барселона и Айнтрахт Франкфурт. Каталунците стигнаха до 1:1 при гостуването си и чакат с оптимизъм двубоя на "Камп Ноу". Тимът на Шави е в отлична форма и е основният фаворит за трофея, но Айнтрахт вече се доказа като коварен съперник и няма да се даде без съпротива.

При същия резултат завърши и първия мач между Уест Хем и Лион. "Чуковете" дълго време играха с човек по-малко и определено трябва да са доволни от резултата, защото гостите имаха сериозно надмощие и пропуснаха доста положения. "Хлапетата" не вървят добре във френското първенство, но са амбицирани да направят нещо значимо в Европа и изглеждат с по-големи шансове за място на полуфиналите.

Реваншът между Аталанта и РБ Лайпциг в Бергамо ще е много атрактивен, както бе и в първата среща, въпреки че тя завърши при равенство 1:1. През уикенда Аталанта се препъна срещу Сасуоло (1:2) и се смъкна до осмото място в Серия А, докато РБ Лайпциг загря за гостуването в Италия с лесен успех срещу Хофенхайм (3:0) и е четвърти в Бундеслигата.

На "Айброкс" Рейнджърс посреща Брага след загуба с 0:1 в Португалия. Шотландският гранд ще направи всичко възможно да стигне до полуфиналите и да зарадва феновете си, защото в първенството изостава сериозно от Селтик и титлата се превръща в мираж. Брага е във все по-добра форма и отстъпи само в един от последните си 11 мача във всички състезания.

Лига Европа - четвъртфинали:

19:45, Аталанта - РБ Лайпциг

22:00, Барселона - Айнтрахт

22:00, Лион - Уест Хем

22:00, Рейнджърс - Брага