Нападателят на Милан Златан Ибрахимович заяви, че „росонерите“ са се справили много добре в двата мача срещу Манчестър Юнайтед и една грешка им е костволо класирането напред в турнира.

Gulliver/Getty Images
26 снимки

„Има голямо разочарование, защото се справихме много добре и в двата мача. Допуснахме една грешка, един гол и това ни коства класирането. Трябваше да създадем повече опасности. Не заслужавахме да отпаднем, но това е футбола. Учите се от негативните моменти и ги използвате, за да израснете. Вървим напред и сезонът все още не е приключил“, заяви Ибрахимович.

„Трябва да се върнем по-силни в Серия А, да се поучим от грешките си и да продължаваме да се подобряваме. Искам да играя, за да спечеля нещо. Ние сме втори и трябва да продължим така, за да се опитаме да спечелим Скудетото. Ако влезем в Шампионската лига ще е страхотно, но целта е да спечелим трофей. Не мога да кажа нищо за следващия сезон. Знам само, че в момента съм тук. Отборът вярва в това, което прави. Ние сме израснали, променихме манталитета си. Тези играчи няма да приемат поражение дори на тренировка. Това е, с което помогнах и насърчавам постоянно“, добави още той.