Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев говори на днешната пресконференция преди домакинството на Мидтиланд в Лига Европа. Срещата е последна за разградчани в евротурнирите през този сезон. Опитният бранител заяви, че се надява отборът да отговори на твърдата игра на датския клуб.

ПФК Лудогорец
13 снимки

„Силно се надявам утре добрата ни серия да продължи. С добра игра и добър резултат. Последният мач на европейската сцена да го завършим с победа. Надявам се да объркаме техните сметки и да излезем крайни победители от мача", каза Терзиев.

"С всички колеги се чувствам добре. Има много мачове. Когато играем през три дни няма кой да изиграе всички мачове. Добре е, че се дава шанс на всички. Не е проблем кой с кого ще играе”.

„В първия мач станахме свидетели на твърдата им игра. Тази година не сме успели да усетим вкуса на победата в Европа. Надявам се да се поздравим сега. Надявам се отговорим на твърдата им игра. Длъжни сме да отговорим по този начин. В първия мач ни натиснаха по този начин", сподели още бранителят.