Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че не трябва да обвиняват никого, а само самите себе си след загубата с 1:3 като гост от Олимпиакос (Гърция) и отпадането от турнира Лига Европа.

"Ние подарихме мача на Олимпиакос. Допуснахме много глупави грешки. Бяхме твърде наивни и позволихме на Олимпиакос да се върне в двубоя. Много сме разочаровани, защото винаги правим едни и същи грешки отново и отново", коментира Гатузо след загубата.

"Мачът беше в ръцете ни. Но когато създаваш седем или осем положение на такъв стадион и не можеш да ги завършиш успешно, значи правиш нещо грешно. Не заслужавахме да продължим напред", добави треньорът на Милан.

"Можем да говорите за съдията, за всички други неща на стадиона, но е по-важно трябва да се съсредоточим върху това, което можем да направим, за да стане Милан по-добър отбор. Трябва да гледаме себе си. те бяха по-добри от нас, защото бяха енергични и решителни. Извинявам се на всички фенове на Милан по света, че не постигнахме нашата цел", заяви още Гатузо. /БНА