Контузеният Педри не можа да играе никаква роля в загубата на Барселона с 1:2 от Манчестър Юнайтед в плейофния мач за Лига Европа, но това не попречи на Алехандро Гарначо да се заяде хитро срещу своя противник. Голът на Роберт Левандовски от дузпа през първото полувреме се оказа недостатъчен в края, тъй като бразилското дуо Фред и Антони отбелязаха за "червените дяволи", за да направят вълнуващ обрат на "Олд Трафорд".

Гарначо влезе в игра в 67-ата минута от Ерик тен Хаг и младежът доказа своята стойност, като имаше съществена роля за крайния развой на мача. След мача младежът качи снимка в Instagram, където копира празнуването на попадение на Педри и написа: "Големият отбор продължи".

Гарначо процъфтява под ръководството на Тен Хаг и вече има 10 гола зад гърба си този сезон, включително четири удара в 29 изяви. Наскоро беше съобщено, че от Юнайтед са готови да го възнаградят с дългосрочен договор за впечатляващото му представяне, което ще го задържи в клуба поне до 2028 г., като настоящият му контракт изтича през 2024 г.