Треньорът на Рома Пауло Фонсека говори след тежката загуба с 2:6 от Манчестър Юнайтед в първия 1/2-финален двубой в Лига Европа.

Gulliver/GettyImages
29 снимки

„Това е тежко поражение. Имахме добро първо полувреме, но не издържахме през второто. Загубихме трима играчи и нямахме право на повече промени. Амаду Диавара и Крис Смолинг се мъчеха, но не можех да ги заменя. Беше много трудна втора част за нас. Трудно е да се обясни как направихме това първо полувреме, а след това излязохме и играхме без никаква агресия през второто, правейки много грешки и оставяйки много празни пространства“, заяви Фонсека.

„Когато вкараха третия гол, отборът нямаше менталната сила да се изправи на крака. Мисля, че е много положително това, че стигнахме до полуфиналите и изиграхме това първо полувреме в Манчестър. Това доказва, че отборът може да се състезава. Обаче разбрахме всичко през второто полувреме. Не вярвам, че това беше тактически проблем. Не искам да се оправдавам. Винаги аз нося отговорността. Просто описвам какво се е случило“, добави още той.