Дефанзивният играч на Тотнъм Хотспър – Ерик Дайър, бе футболистът от англичаните, който говори на брифинга преди дуела с Локомотив Пловдив за Лига Европа. Дайър призна, че „шпорите” са напълно концентрирани върху предстоящия мач със „смърфовете”, като също така призна, че между състезателите не се говори за бъдещ трансфер на Гарет Бейл.

Нищо не сме си писали с отбора за Гарет Бейл. Ще видим какво ще стане, но не е моя работа да спекулирам. Знам, че е още в Реал Мадрид и не мога да говоря за играчи от други отбори. Не бяхме особено щастливи от загубата с Евертън. Винаги искаме да побеждаваме, сега не успяхме. Гледахме реакциите на медии и фенове и сега трябва да опитаме да играем по-добре, тъй като няма време да мислим за минали мачове. Фокусирани сме за мача с Локомотив Пловдив”, коментира един от английските национали в Тотнъм.

„Сезонът ще е много дълъг, а нещата се променят бързо. За програмата ни? Мисля, че никой не се е замислил как ще са играчите”, каза той за натоварения график на „шпорите”.

„От фенска гледна точка, когато играчи като Бейл са спрягани с нашия отбор. Вълнуващо е за всеки един отбор. За мен лично, това не придава ефект. Не е първият път, няма и да е последният, в който има спекулации за нови играчи. Много се говори във футбола, всеки ден хората се опитват да разчитат новините по вестниците и сайтовете, така че не ми влияят спекулациите.

„Мениджърът не прави коментира, за да не ни повлияе. Иска да сме концентрирани и да печелим мачове", говори Ерик Дайър.