Ференцварош и ЦСКА Москва завършиха 0:0 в двубой от 4-ия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа. И двата тима са в групата на българския шампион Лудогорец, който въпреки тежката загуба от Еспаньол, запази второто място в своята група.

Още в 5-ата минута унгарците опитаха да открият резултата, но Акинфеев изби кълбото напред.Три минути по-късно ЦСКА отвърна с опасна атака, като Чалов с глава стреля към вратата на домакините след пас на Магнусон, но вратарят на домакините се справи със ситуацията.

В 29-ата минута Магнусон опита удар от далечна дистанция по посока вратата на Ференцварош, но топката мина над напречната греда.

Така двата тима се оттеглиха на почивка при 0:0.

ЦСКА пропусна златен шанс в 50-ата минута на двубоя, когато Чалов отново беше на голова позиция, но не съумя да реализира. Четири минути по-късно Харатин пробва мерника си с далечен удар, но той беше спрян от бранител на московчани.

В 62-ата минута само блестяща проява на Акинфеев оставиха ЦСКА в мача, както и отбраната на гостуващия тим. Златна възможност за ЦСКА пропусна Сигурдсон в 65-ата минута, когато от няколко метра на празна врата не намери целта.

Чалов пропусна от отлична възможност да прониже вратата на унгарците в 78-ата минута на срещата. В добавеното време на двубоя руснаците останаха с човек по-малко след червен картон на Набабкин.

Така в крайна сметка двата тима не излъчиха победител, завършвайки 0:0. В класирането Ференцварош е на 3-ото място с 5 точки, а ЦСКА е на 4-ото място с 1 точка. Лудогорец е втори с 6, а лидер е Еспаньол с 10.