Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо коментира успеха в първия плейоф над Судува с 2:0 в турнира Лига Европа на "Лудогорец Арена".

"Доста организиран тим, играят дълбоко в собствената си половина, трудно се играе, през втората част имахме шанс да реализираме и още голове, работим от два-три дни заедно, има и леки тактически грешки, но съм доволен от успеха и играта на момчетата. Тимът на Судува не е случаен, след като са отстранили 3 отбора до този момент", коментира Димитров.

"При пет човека на съперника в защита трябваше да играем по различен начин, след първия гол имахме възможност да реализираме още попадения. Реваншът трябва да бъде изигран умно, при реванша трябва да бъдем пределно концентрирани", добави той.

"Ще се опитаме да направим нужната селекция, за да има вариативност, ако не сега през зимата", каза наставникът на Лудогорец.

"Срещу Дунав очаквам труден мач, при нашите футболисти има умора, ние играем в четвъртък, после в неделя. Вероятно ще има и ротации в състава, на някои футболисти ще им дадем почивка, ще мислим", каза още Димитров.