Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри, изрази свото разочарование след загубата с 1:2 от Севиля на 1/2-финалите в Лига Европа. “Старата госпожа“ отпадна от турнира на крачка от финала. Той заяви, че в подобни мачове малките детайли правят разликата и испанците са се възползвали от по-големия си опит, за да наложат волята си.

"В подобни мачове малките детайли правят разликата. За кратък момент може да стигнеш от шанс пред едната врата до гол в другата. Показахме добра игра и това са малки стъпки, които играчите трябва да направят, за да се учат, особено по-младите от тях”.

“Това бе добър, борбен мач, в който можехме да поведем с 2:1, а направихме няколко грешки и при 1:0. След това бяхме наказани при втория гол. Всичко можеше да се случи - те се справиха по-добре и отбелязаха, а ние не успяхме", заяви Алегри.

"За съжаление това бе труден сезон. Никой не е роден научен. Севиля игра умно и правеше много нарушения, за да забави играта. Сега трябва да се съсредоточим към Серия А, където да се преборим поне за второто място. Трябва да се отърсим от разочарованието и да вложим енергията си в оставащите мачове, за да завършим с по-добър актив от миналата кампания", допълни специалистът.