Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че защитникът Бремер е получил мускулна контузия и няма да бъде на разположение за мача срещу Севиля в четвъртък.

"Бремер има мускулна контузия и няма да разчитам на него. Другите са добре. Беше удоволствие да гледам тренировката вчера. Имаме нужда от ентусиазъм, финалът в Будапеща би бил голямо постижение", каза Алегри на пресконференцията преди първия полуфинал срещу Севиля.

"Целият отбор се чувства добре, ще ми бъде трудно определя стартовите 11. Изправяме се срещу клуб, който е печелил шест пъти Лига Европа, те имат опит и винаги са в играта. Ще имаме нужда от страхотно представяне утре. Това е полуфинал и е сложно. Трябва да се възползваме максимално от слабостите им", коментира Алегри.

"Бианконерите" са заети на два фронта в днешния ден. Докато отборът се подготвя за първия полуфинален мач от Лига Европа срещу шесткратния победител в турнира Севиля, клубните адвокати присъстваха на второто изслушване в разследването срещу клуба в съда в Торино.

Футболната федерация на Италия може да определи ново потенциално отнемане на точки от актива на Юве, а според последните информации Ювентус ще получи ново наказание до края на сезона.

"Не знам какво ще се случи, имаме щит и вече нищо не ни притеснява", каза Алегри.

"Един ден е черен, един е жълт. Всички говорят и знаят всичко, но ние сме защитени. Сега имаме тези мачове от Лига Европа и още четири мача в Серия А", добави Алегри.