Роял Юнион надви с 3:0 Унион Берлин и така продължи към четвъртфиналите на Лига Европа, след като двата тима направиха зрелищно 3:3 в първия мач в Германия. 

Още в 7-ата минута Виктор Бонифейс от състава на Роял Юнион имаше прекрасен шанс да реализира, но шутът му срещна десния страничен стълб. 

Силната игра на белгийския тим продължи и в 18-ата минута Теди Тума успя да се възползва от катастрофална грешка на Унион Берлин.

В 21-ата минута гостите имаха шанс да се върнат в мача бързо-бързо, след като Йосип Юранови стреля близо до вратата от пряк свободен удар.

Други по-опасни ситуации в първото полувреме нямаше. Второто отново започна с по-добра игра на Роял, която даде резултат в 63-ата минута, когато домакините нанесоха решителен удар. Виктор Бонифейс намери Жан Лазар Амани, който прати топката в мрежата за 2:0. 

Десет минути Бонифейс на свой ред имаше шанс да се разпише, стреляйки от дистанция. Стражът на Унион Берлин Фредерик Рьонов се намеси отлично, за да избие.

В 80-ата минута гостите дори останаха с човек по-малко. Халфът Яник Хаберер си изкара втори жълт и следователно червен картон. Mинута преди да изтече редовното време Жан Лазар Амани отново вкара, но попадението му бе отменено.  

Домакините все пак стигнаха до третото попадение и класическото 3:0 чрез Люик Лапусан, който отбеляза в 94-ата минута на срещата.