Тимът на Лацио изненадващо загуби у дома на „Олимпико“ с 1:2 от Селтик. Чиро Имобиле откри за „орлите“ в 7-ата, а Джеймс Форест в 38-ата изравни. Героят за гостите беше Оливие Нтчам донесе победата за „детелините“ в последните секунди на срещата.

Още в седмата минута Чиро Имобиле откри резултата, след като бе изпуснат от отбраната на Селтик и засече центриране отдясно, което бе отклонено от Фелипе Кайседо.

Италианците продължаваха да диктуват темпото на терена и имаха още няколко изгодни възможности, но в 38-ата минута Джеймс Форест изравни. Мохамед Елионуси опита пас, но беше пресечен, но след това мароканецът се пребори за топката и намери Форест, който стреля остро по диагонала за 1:1.

В 40-ата минута Лацио можеше да поведе отново, но Кристофър Жюлиен изчисти от голлинията удар с глава на Филипе Кайседо.

В 68-ата минута Сергей Милинкович-Савич стреля с глава, но Фрейзър Форстър спаси. „Лациалите“ имаха две претенции за дузпи, но не получиха нито една.

В 75-ата минута Луис Албето нацели гредата директно от ъглов удар.

Пет минути преди края Валон Бериша отправи силен удар останал очи в очи с вратаря, но отново Форстър реагира блестящо и спаси.

Секунди след това вратарят на Селтик изби и опасен удар на Луис Алберто от двайсетина метра.

В 95-ата минута Селтик стигна до победата, след като Оливие Нтчам получи пас от Одсон Едуард и копна топката над вратаря Томас Стракоша за 2:1.

С тази победа „детелините“ излизат начело в класирането на група Е с актив от 10 точки. Лацио остават трети с три и на шест от втория Клуж. В следващия кръг „орлите“ приемат Клуж, докато Селтик домакинства на Рен.