Отборът на Манчестър Юнайтед записа нова не твърде бляскава изява през този сезон, завършвайки 1:1 при гостуването на водача в белгийското първенство Брюж. Еманюел Денис изведе домакините напред, но Антони Марсиал все пак успя да осигури добрия турнирен резултат за момчетата на Оле Гунар Солскяер.

След не особено активен старт на мача домакините стигнаха до шокиращ с едно доста необичайно попадение. Стражът на домакините Симон Миньоле изпрати топката силно напред, където централните защитници на Юнайтед не се ориентираха добре. Най-добре се възползва Денис, който ги изпревари и прехвърли напълно незнайно по каква причина излезналият напред страж на Юнайтед Серхио Ромеро.

Денис имаше шанс и за второ попадение в 28-та минута, след като стреля мощно към долния ляв ъгъл на вратата на гостите, но Ромеро беше на ниво този път.

Осем минути по-късно „червените дяволи“ върнаха паритета. След индивидуална грешка на бранител на Брюж Марсиал взе топката и сам срещу вратаря Миньоле не сгреши, за да направи резултата 1:1.

Пет минути по-късно обратът можеше да е пълен, но Марсиал този път беше спрян от странични стълб.

През второто полувреме темпото драстично спадна, като единствено Еманюел Денис се отчете с нови два не лоши шанса, но до ново попадение не се стигна, за да може всичко да остава за решаване на „Олд Трафорд“.