Трябваше да се стигне до последния мач в група Н на Лига Европа, за да може ЦСКА Москва да запише първата си победа. Тя бе абсолютно безмислена при визитата на Еспаньол с 1:0, след като позициите на двата отбора в групата на Лудогорец не се промени. Единственият гол на „РСДЕ” дойде в 82-ата минута, след като Никола Влашич донесе победата за „армейците”, които финишираха на последното четвърто място с пет пункта, докато Еспаньол остава лидер и продължава към 1/16-финалите с 11 точки.

През първата част на „Корнея Ел Прат” по-дейният отбор бе този на домакините, но пропуски за „папагалчетата” направиха Пабло Пиати и Кампусано.

В 27-ата минута Игор Дивеев можеше да даде предимство на московските „армейци”, но без успех.

Втората част стартира с натиск на гостите, а Илзат Ахметов получи прецизен пас и овладя топката, но ударът му бе спасен от Андрес Прието. В 74-ата резервата Лей Ву игра един на един със защитник на руснаците и стреля, но Иля Помазун отрази удара.

Страхотна възможност дойда за ЦСКА Москва в 76-ата минута, но ударът с глава на Обляков профуча встрани.

Така се стигна до 84-ата минута, когато Никола Влашич получи в наказателното поле, завъртя се и с плътен удар с левия крак матира Прието за 1:0.