Мениджърът на Астън Вила Мартин О`Нийл призова феновете на отбора за подкрепят възможно най-горещо любимците си в утрешния реванш от турнира за Купата на УЕФА срещу Литекс. Въпреки солидния аванс от 3:1 от първия мач в Ловеч, бирминганци искат да влязат в групите на турнира с победа.

О`Нийл заяви категорично: „Европейските мачове носят магия в себе си. Атмосферата, която феновете ни създават е наистина великолепна. Хората говорят точно за такива неща – но мисля, че трябва и да им напомняме за това възможно най-често. Привържениците ни изиграха огромна роля, за да се намираме ние сега на позицията, на която сме. За нас феновете са всичко и мисля, че те са наясно с това. В двата ми сезона тук те са просто феноменални.”

„Цените на билетите за утрешния мач бяха намалени, което е страхотно. И аз чувствам, че ако феновете дойдат, подкрепят ни, и ни видят да се класираме за груповата фаза, това ще подсили доброто усещане,” обясни наставникът. Билетите за двубоя с Литекс са 10 паунда за възрастни, и пет паунда за деца и са в свободна продажба.

„Аз лично обичам вечерните мачове, особено в евротурнирите. Мисля, че в тях има нещо магично, нещо наистина специално да играеш под светлините. Вила е играл много такива мачове в миналото, и се надяваме да има още много в бъдеще,” обясни Мартин О`Нийл.