Една от звездите на Спортинг Маниш се съгласи да каже няколко думи преди двубоя с Левски от турнира Лига Европа. Думите на Маниш бяха записани в Португалия преди заминаването на тима за София, където в четвъртък двата отбора ще играят помежду си. Ето какво сподели играчът, преминал през отборите на Бенфика, Порто, Динамо Москва, Челси, Атлетико Мадрид, Интер и Спортинг:

- Периодът наистина не е приятен, защото търсехме добро представяне в турнира за Купата на Португалия. Малко или много това отпадане ни се отразява. За съжаление получихме и още един удар с физическото неразположение на Лиедсон, който има проблем след този мач. Подобен футболист със сигурност ще ни липсва.

- Сега ви предстои един последен мач от груповата фаза в турнира Лига Европа. Как виждаш този последен мач в групата, който ще е за европейския престиж на Спортинг?

- Много е важно да се представим добре, защото имаме нужда от това. Ние успяхме да преминем напред, още повече като първи отбор в групата. Всички в отбора искаме да спечелим и последния мач в България. Играем за нашето достойнство и престижа на нашия клуб. Трябва да продължим нашата добра серия в турнира.