Отборите на Лацио и Трабзонспор си поделиха по точка, след като завършиха при резултат 0:0 в последния си мач от Група J на Лига Европа. И италианците, и турците си бяха осигурили класиране за следващата фаза още преди тази среща, така двубоят имаше протоколен характер.

Срещата бе доста равностойна, като в определени епизоди домакините от Лацио имаха превес. И двата състава имаха своите шансове за гол, но възможностите така и не бяха подобаващо оползотворени.

ВИДЕО!

Тенденцията за равенството се запази и при картоните, като двата отбора получиха по 3.

В класирането Трабзонспор остана на върха с 14 точки, а Лацио финишира 2-и с 12 пункта.

Същевременно в другия мач от групата, Легия Варшава взе първи успех, след като победи за чест и слава Аполон с 2:0 като гост.

Двубоят започна по отличен начин за гостите от Варшава, които успяха да излязат напред в резултата след 8 минути игра. Томаш Йодловиец успя да се възползва по максимално добър начин от първото създало се пред него положение и изведе тима си напред за 0:1.

ВИДЕО!

След почивката натискът на Легия продължи, а в 63-ата минута Томаш Бржиски удвои преднината на 0:2.

Двата отбора не можаха да завършват мача в пълен състав, след като в 69-ата минута Гастон Сангой от Аполон бе изгонен с втори жълт картон, а Бартош Березински за Легия получи директен червен картон.

В класирането, въпреки успеха, Легия остана на дъното с 3 точки, а Аполон е 3-и с 4 пункта.

Класиране:

1. Трабзонспор 6 мача 14 точки

2. Лацио 6 мача 12 точки

3. Аполон 6 мача 4 точки

4. Легия 6 мача 3 точки