Левски ще трябва да почака още една седмица, преди да научи своя съперник за втория квалификационен кръг на Лига Европа. Гревенмахер и Дъндолк не успяха да се победят и направиха зрелищно реми 3:3 в първата среща помежду си в Люксембург. Противно на очакванията, домакините показаха добър футбол, и затрудниха максимално ирландския си опонент.

Дъндолк откри в 26-та минута, когато точен бе Фахрудин Кудозович. Така приключи първото полувреме, но само шест минути след началото на второто Уейн Хатсуел покачи на 2:0 в полза на гостите.

След около час игра обаче настъпи невероятен обрат, започнал от капитана на Гревенмахер Тим Хайнц. Той намали в 63-та минута, а десет по-късно Габриел Перейра изравни. Португалският тийнейджър Жорже Алмейда се оказа златната резерва за домакините, реализирайки за пълния обрат до 3:2 в 76-та минута, само девет след появата си в игра.

В 80-та минута обаче късметът обърна гръб на Гревенмахер, и защитникът Халид Беничу си отбеляза автогол, след центриране на Алън Коули от корнер. Така се стигна до крайното 3:3, което остави всичко да се решава на реванша в Ирландия на 8 юли.