Отборът на Уувърхемптън постигна минимална победа с 1:0 над Слован Братислава в двубой от груповата фаза на Лига Европа. "Вълците" триумфираха над тима на Васил Божиков с попадението на Раул Хименес, който отбеляза в добавеното време на срещата. 

Слован започна мощно двубоя, след като още в 6-ата минута Кенан Байрич засече хубаво центриране на границата на наказателното поле от последвалия ъглов удар и шутира. Топката обаче прелетя точно до лявата греда.

Минути по-късно Жоао Моутиньо стреля от ръба на наказателното поле, но топката се запъти ниско към центъра на вратата. Доминик Грайф обаче внимаваше и спаси удара.

В следващите минути Уувърхемптън бе по-активният отбор и доминираше на терена. "Вълците" желаеха повече откриващото попадение, но то така и не идваше, защото при всеки опит за извеждане, защитата на Слован бе на точното място и пресичаше ключовия пас.

Раул Хименес овладя подаване около границата на наказателното поле, прицели се и стреля, но опитът му бе отразен от Доминик Грайф, който запази двете нули на таблото.

В следващите минути Слован се активизира и задържа притежанието на топката, но от това не произлезе нищо интересно и резултатът се запази 0:0 до почивката.

В началото на втората част Васил Божиков повали съперник с грубо нарушение, за което съдията отсъди дузпа за Уулвърхемптън. Рубен Нунеш се загърби с изпълнението на удара от бялата точка, но Доминик Грайф усети посоката на топката и отрази опита. 

В 58-ата минута Мат Дохърти пропусна страхотна възможност в малкото наказателно поле, след като шутира в десния ъгъл, но Грайф отново спаси и предотврати гола. 

В 77-ата Рубен Невеш преодоля съперников защитник и нанесе топовен удар от границата на наказателното поле. Доминик Грайф видя късно топката, но все пак се справи добре.

В добавеното време на срещата Адама Траоре остави на Раул Хименес най-лесната задача да реализира след центриране, което елиминира вратаря. Хименес не сгреши и с вкарвайки топката в мрежата, донесе трите точки на своя отбор.

Така отборът на Уувърхемптън запазва втората си позиция в класирането с 9 точки, а Слован е трети с 4 пункта.