Отборът на Карабах победи с 4:1 при гостуването на Дюделанж в втора среща от груповата фаза на група A на Лига Европа. Половин час за азерите изигра и българският национал Симеон Славчев. 

Двубоят беше съпътстван от политически скандал, след като около 30 минути игра в централния кръг на терена се появи дрон, носещ знаме на Република Нагорни Карабах. Това предизвика и прекъсването на двубоя за половин час, докато дронът бъде отстранен. 

До тогава гостите вече водеха с 2:0 в резултата. Точни бяха Абдела Зубир и нападателят Мишел, като скоро след подновяването на играта резултатът придоби класически размер. Карабах получи право да изпълни дузпа, като зад топката застана Ричард Алмейда, който безпроблемно вкара за 3:0. 

В 60-та минута на терена се появи българският халф Симеон Славчев, като само 10 минути по-късно падна и последния гол за гостите, дело на испанеца Дани Кинтана, след комбинация със Зубир. 

В последната минута на редовното време за домакините все пак дойде и нещо позитивно от срещата, след като Антоан Берние отбеляза почетен гол за крайното 4:1. 

По този начин и двата тима имат актив от 3 точки след изиграването на първите си два мача в групите на Лига Европа. Лидер в класирането на група A е Севиля с пълен актив от 6 пункта.