Старши треньорът на Динамо Загреб Бранко Иванкович заяви, че Лудогорец едва ли ще мисли за отмъщение, но със сигурност ще иска да спечели предстоящия мач между двата отбора от груповата фаза на Лига Европа.

„Знаем много добре, че Лудогорец е добър отбор във всички елементи на играта. Ние имаме право на оптимизъм. Тук сме за трите точки. Знаем, че ще ни бъде много трудно. Наясно сме, че Лудогорец отстрани Партизан Загреб“, коментира Иванкович.

„Нямаше паника. Атмосферата в самолета бе спокойна. Не смятам, че инцидентът със самолета ще се отрази по някакъв начин на играчите“, добави треньорът на Динамо.

„Лудогорец показа своите качества в квалификациите от Шампионската лига. Ние имаме своето право на оптимизъм. Идваме с желание да победим“, продължи наставникът на отбора от Загреб.

„Сигурен съм, че Лудогорец мисли за победа. Не смятам, че те ще мислят да ни отмъщават за миналата година. Очаквам Лудогорец да играе феърплей.“

„Надявам се, че ще дойдат достатъчно наши фенове, които ще ни подкрепят. Лудогорец има добри футболисти във всички линии. Те разполагат с балансиран състав“, каза още Бранко Иванкович.