Българският нападател Исмаил Иса игра цял мач за своя Шериф Тираспол срещу английския Тотнъм Хотспър в мач от група К на Лига Европа. За съжаление бившият футболист на Левски не успя да помогне на своя тим, който допусна поражение с 0:2 като домакин. Българинът имаше две отлични положения за гол, но късметът не бе на негова страна.

Възпитаниците на мениджъра Андре Вилаш Боаш успяха с лекота да вземат своето и да се поздравят с трети пореден успех в турнира. „Шпорите“ оглавяват временното класиране с пълен актив от 9 точки и са почти сигурен участник в следващата фаза на надпреварата.

Ян Вертонген откри за англичаните още във 12-ата минута на срещата, а Джърмейн Дефоу, с голяма доза късмет, реши всичко в срещата с гол през втората част.

В ранния мач от тази група, руският Анжи Махачкала се наложи минимално над Тромсьо с 1:0. Единственият гол за доскорошните мултимилионери от Анжи реализира Никита Бурмистов в 19-ата минута. Анжи заема втората позиция във временното класиране с актив от 4 точки. Трети е съставът на Исмаил Иса – Шериф с два пункта, а последното място е за Тромсьо.