Черно море – Сампдория Х

Изключително труден мач предстои за Черно море в Бургас. След Македония Гьорче Петров, сега вече задачата пред “моряците” става много сериозна. Италианците ще преследват класиране в следващия кръг на всяка цена, а възпитаниците на Никола Спасов ще се опитат да ги затруднят. Плюсът за Самп са името, традицията и привличането на Монтела. В Черно море, обаче са малко по-напред с подготовката. Разполагат с 3 нови бразилски попълнения, които не играха срещу Македонците и ще са пълна загадка за италианците. Много труден, но не и невъзможен Х...нищо, че клони към 2.

Глория Бистрица - Атлетико М 2

Румънците от Глория Бистрица явно се представят по-добре като гости, отколкото като домакини.За това са показателни не само мачовете от вътрешното първенство, но и срещитe с Макаби Хайфа във ІІ-я кръг от турнира Интертото. Като се има предвид и класата на Атлетико Мадрид-твърдo 2.

Тобол - Офи Крит 1

Тобол изправи всички маняци на нокти със сензационното отстраняване на Слован Либерец във ІІ-я кръг. Предвид убедителното представяне срещу чехите, самочувствието на Станимир Димитров и компания ще бъде на необходимото равнище за 1 срещу недотам претенциозния гръцки тим ОФИ Крит.

Рапид В - Рубин Казан 1

Преди 2 години Рапид Виена игра в Шампионската лига. Определено опитът на австрийците на европейска сцена е далеч по-сериозен от този на Рубин Казан. Изключителната ефективност на нападателя на руснаците Волков, който за 180 минути вкара 4 гола на вече отстранения Залаегершег, едва ли ще се окаже достатъчна за нещо повече от почетна загуба срещу австрийците.

ФК Ветра-Блекбърн Роувърс Х

Литовският Ветра загатна срещу Легия Варшава за сериозни амбиции на европейска сцена макар и в Интертото. В последните си 6 мача литовците нямат допуснат гол у дома. В състояние са да извъртят Х на класния английски тим Блекбърн Роувърс, колкото и невъзможно да звучи това.

ФК Оцелул - Трабзонспор Х

Напоследък румънският футбол бележи сериозен възход. Показателен е и фактът, че тим като Оцелул привлече класен футболист в редиците си в лицето на Живко Желев. Отборът играе убедително у дома, където трудно допуска грешки. Трабзонспор е отборът с повече опит на европейска сцена. Тимът играе и доста успешно като гост. Прогноза Х.