Старши треньорът на Ред Бул Залцбург Хууб Стевенс сподели след победата над Левски с 1:0, че предпочита да победи с гол в края на мача, тъй като така му било по-интересно. Победното попадение дойде в заключителните секунди на срещата от Лига Европа, която се игра на стадион “Георги Аспарухов”.

“През първите 10 минути гледахме футбола, който и аз исках да гледам, но на мен ми е по-приятно в последните секунди да вкараме гол. Късметът беше на наша страна. Един голям комплимент за Левски, направиха добър мач дори и с 10 души. Те също опитаха всичко, но ние играхме по-добре”, сподели Стевенс на пресконференцията след срещата.

“Важното е, че днес Шиемер вкара гол за нас. Важното е, че целият отбор играе. Най-важното е да се вкара голът, както той го направи днес”, добави треньорът.

“Левски не са лош отбор, просто сега са в лоша фаза. По принцип ние се концентрираме за нашия мач, трябва да вземем поне една точка. Мисля, че Левски ще може да вземе поне една точка тук срещу Виляреал”, добави още наставникът на Ред Бул Залцбург.