Отборът на ЦСКА Москва на практика се раздели с надеждите си да продължи напред в Лига Европа. В мач от група Н на турнира, в която е и Лудогорец, "армейците" отстъпиха с 0:1 у дома на Ференцварош след късно попадение на Роланд Саболч.

Двубоят започна с натиск на ЦСКА и далечни изстрели на Марио Фернандес и Обляков, които обаче не попаднаха в очертанията на вратата, пазена от Денес Дибуш.

В 15-ата минута стражът на гостите направи важно спасяване след нов шут на Обляков.
Ференцварош имаше шанс да излезе напред в резултата в 19-ата минута, когато Нгуен се откъсна сам срещу Игор Акинфеев, но прати топката в аут. 

Последваха нови силни минути за ЦСКА и няколко сериозни пропуска на руснаците. Дибуш беше непробиваем, включително и след удар на останалия очи в очи с него Хьордур Магнусон.

В 35-ата минута Никола Влашич пропусна огромен шанс, след като засече центриране в наказателното поле и намери пространство за удар, но той бе отправен изключително неточно и премина встрани от дясната греда. 

В края на първата част Арнор Сигурдсон овладя тънко подаване в наказателното поле и изпробва своя удар, но тай бе лесно отразен от Дибус. 

В 64-ата минута Никола Влашич намери свободно пространство в наказателното поле, стигна до отбита топка и я насочи към вратата, но Дибус демонстрира страхотен рефлекс и спря топката. 

В 70-ата Иван Обляков подаде брилянтно към Фьодор Чалов, който отправи удар от вътрешността на наказателното поле, но топката премина на милиметри от вратата.

В самия край на срещата Игор Акинфеев направи удивително спасяване, отразявайки мощен удар на Исаел Исаел, но секунди по-късно вратарят бе безпомощен и Роланд Саболч порази вратата му, за да отнесе трите точки вкъщи. 

Така "армейците" останаха последните в класиране без нито една точка в актива си. Унгарците пък се върнаха в битката за едно от двете челни места. Те имат 4 точки и са на трета позиция.