Динамо Киев не срещна никакви проблеми срещу френския Пари Сен Жермен и в четвъртфинален мач реванш от турнира за Купата на УЕФА го победи с класическото 3:0. В първия мач на френска земя двата тима не успяха да излъчат победител, завършвайки 0:0.

Исмаел Бангура даде преднина на домакините още в 4-ата минута, възползвайки се отлично от пас на Артем Милевски пред наказателното поле. Голът не смути гостите и двубоят продължи с атаки към двете врати. Вторият гол за Динамо дойде след четвърт час игра, но този път автор на попадението стана вратарят на гостите Леандро, който си реализира автогол, неуспявайки да боксира една отбита топла.

През втората част домакините успяха да отбележат нов гол във вратата на ПСЖ, с което решиха всичко в спора. Вукойевич бе точен в 61-ата минута, за да оформи крайното 3:0.

На полуфиналите, по пътя към Истанбул, Динамо Киев ще срещне победителя от двойката Олимпик Марсилия и Шахтьор Донецк. Украинците имат преднина от два гола след първия мач, а сторият двубой е по-късно тази вечер.