Черно море ще играе срещу тима от Андора Санта Жулия в първия предварителен кръг в турнира за Купата на УЕФА.

Жребият бе в 14:30 българско време в централата на УЕФА в Нион.

Единственият представител на България на този етап от надпреварата ще бъде домакин в първия двубой, който ще се играе на 17-ти юли. Реваншът е на 31-ви юли.

Отборът на Санта Жулия има само едно участие в турнира за Купата на УЕФА, като съперник на отбора от Андора е румънският Рапид Букуреш, който печели и двата мача с по 5:0.

Съперникът на Черно море в първия квалификационен кръг в турнира за Купата на УЕФА Санта Жулия играе домакинските си мачове в  град Айксовал, който се намира в в една от седемте общини на Андора - Сан Жулия де Лория,  на 4 километра от границата с Испания. Треньор на Санта Жулия е Патрицио Гонсалес Фернандес. Капацитет на клубния стадион на тима от Андора 1800 места. Отборът има в историята си 10 мача в Интертото.

 

 В последното си участие на европейска сцена Санта Жулия губи в първия кръг на турнира Интертото от босненския Славия с 2-3 у дома и също с 2-3 като гости в Босна. Екипът на Санта Жулия е в оранжево с черни ръкави и черни шорти. Резервният екип е изцяла в бяло. Настоящият състав на тима е интернационален. Сред чужденците преобладават аржентинците-цели 10. В отбора играят още 3-има испанци, 3-има уругвайци, чилиец и перуанец. Останалати играчи са от Андора. Сред по-опитните местни футболисти е 31 годишният национал Кристиан Роиг Маури.