Опитният защитник на АЗ Алкмаар Рон Влаар показа доста ясно какво мисли за Манчестър Юнайтед след 0:0 между двата отбора в груповата фаза на Лига Европа. Защитникът, който преди години бранеше цветовете на Астън Вила, заяви, че се е изправял срещу далеч по-силни състави на „червените дяволи”.

Холандецът се завърна в родния си клуб през 2015 година, след като предишните три сезона брани цветовете именно на „виланите”. Това му позволи да направи сравнение от първа ръка и вече 34-годишният защитник не беше особено впечатлен.

„По времето ми в Астън Вила съм играл срещу много по-добър Манчестър Юнайтед от този, който видяхме тази вечер”, каза ветеранът по адрес състава на Оле Гунар Солскяер, който пак заложи предимно на резерви и младоци в стартовите си 11. „Макар че не играха с най-добрата си единадесеторка днес, във Висшата лига те показват много повече интензивност, каквато съм изпитвал на терена. Днес обаче Юнайтед съвсем не я показа.”

„Даже си мисля, че те трябваше да търсят отговор за нашата интензивност, а това е голям комплимент за нашия тим”, допълни Влаар.