Германският старши треньор на Бешикташ Бернд Шустер заяви преди предстоящия мач с ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа, че за “супер орлите” най-важно е да спечелят трите точки.

“Ние искаме да излезем с победа от този мач. Нашата цел е да победим и да продължим напред. Едната точка не ни удовлетворява. Ако не успеем да спечелим, ще зависим много от Порто”, сподели наставникът на турския гранд.

“За нас най-важният мач е утре. Мачът в неделя също е важен, но ние сега мислим само за мача утре и ще се концентрираме изцяло върху срещата с ЦСКА”, добави старши треньорът на Бешикташ.

“Не искам да коментирам нищо за картоните, защото след това може да ни накажат, като Реал Мадрид. Имаме сериозни проблеми. Отборът ни е къс, имаме контузени футболисти, а предстоят още много мачове. Следим развитието на ЦСКА като наш съперник”, каза още Шустер.

“Първата среща бе много тежка за нас. За трите месеца, които минаха смятам, че няма голямо развитие в ЦСКА. Нашата цел е да победим, но съм сигурен, че и ЦСКА ще излезе да победи, защото отборът има все още шансове да продължи напред. Мисля, че се получи много хубав мач за Барселона”, каза още Бернд Шустер.