Кипърският Аполон Лимасол, където играе бившият футболист на Левски Дъстли Мюлдер влезе в групите на Лига Европа след като отстрани руския Локомотив Москва. Аполо победи като гост с 4:1 и с общ резултат 5:2 продължава напред в турнира. Мюлдер бе сред резервите и не влезе в игра.

Руснаците владееха повече топката и имаха повече удари към вратата на съперника, но кипърците бяха тези, които реализираха четири пъти. Аполон откри резултата в 20-ата минута чрез Ян Резек, който се възползва от асистенция на Маркос Ферера. Първото полувреме приключи при този резултат, но в началните минути на второто полувреме тимът от Лимасол нанесе втория си удар. Фотис Папулис се разписа в 51-ата минута за 2:0.

Гостите довършиха противника с третия си гол, дело на бразилеца Тюрам, който вкара за 3:0 в 78-ата минтуа, след асистенция на Папулис. Четвъртото попадение падна 6 минути по-късно, когато в 84-ата се разписа Хюго Лопес.

Локомотив Москва върна един гол само минута след това чрез Роман Павлюченко, но за повече бе късно и Аполон Лимасол се класира напред в Лига Европа.