Наставникът на Ювентус Антонио Конте коментира на пресконференцията преди реванша с Бенфика от 1/2-финалите в турнира Лига Европа, че неговият тим не познава думата страх.

"Ние не знаем думата страх. Уважаваме съперника, както и те уважават нас. Ние бихме показали уважение дори и на отбор, който играе в Серия Б. При нас думата страх не съществува, тя не е част от речника ни", коментира Конте.

"Ние сме на едно вълнуващо пътешествие, изключително пътуване. Ще се концентрираме върху мача с подходящ ентусиазъм. Феновете ни заслужават да ни видят като победители след 11 години, в което време те са виждали други отбори да са на финал", допълни италианският специалист.

"Мисля, че Ювентус изигра добър мач срещу Бенфика. Португалците използваха статичните положения, резултатът от първия мач не е реален, тъй като ние играхме като добър отбор", заяви още Конте.

"Знаем какво трябва да направим утре, изоставаме с един гол, не трябва да допускаме грешки. Нашите фенове ще ни подкрепят и ще ни помогнат да победим. Целта ни винаги е победата, не мисля, че този мач е различен спрямо мачовете от Серия А", завърши специалистът.